Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2021, 12:33

Kod žena bar znamo: Serena je nedodirljiva

Ubedljiva i protiv Simone Halep

U muškoj konkurenciji debata će verovatno potrajati i mnogo nakon što Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković odu u penziju. U ženskoj dilema jednostavno ne postoji: Serena Vilijams je bez premca kad hoće. A u Melburn je došla sa jasnom namerom da pokaže da joj niko ne može ništa, pa je počistila drugu teniserku sveta Simonu Halep sa 6:3, 6:3 osvojivši poslednjih pet gemova drugog seta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Vilijamsova je tako stigla do svog devetog finala na Australijan Openu, ukupno 39. grend slem finala u karijeri. Svaki put kada bi u Melburnu i prošla među četiri najbolja osvojila bi i turnir.

Neće joj doduše biti lako, u polufinalu ide na Naomi Osaku, trostruku grend slem šampionku i po mnogima jedina legitimna naslednica Serene.

Japanka je u četvrtfinalu deklasirala Su-Wi Sje sa 6:2, 6:2, pa će i četvrti put na Serenu. Za sada vodi sa 2:1, još joj je Serena dužna za onaj poraz iz finala Ju-Es Opena 2018.

Vreme curi, biće motivisana da joj pokaže ko je najbolji svih vremena.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.