Kod Rajo Valjekana nema sredine...

Izvor: Mondo, 02.Mar.2019, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Rajo Valjekana nema sredine...

Madriđani nakon serije odličnih rezultata u januaru, ponovo zapali u veliku krizu.

Rajo Valjekano - Đirona 0:2 (0:1), u prvoj utakmici 26. kola Primere.

Kao i mnogo puta, junak gostiju iz Katalonije bio je njihov najbolji strelac, reprezentativac Urugvaja Kristijan Stuani.

On je zatresao mrežu Raja u 30. minutu, a konačan rezultat postavio pet minuta pre kraja, kada je njegov tim uveliko imao igrača više.

Rajo se posle senzacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << serije dobrih rezultata u januaru (četiri pobede i jedan remi), opet nalazi "u kanalu". Izgubili su crveno-beli pet utakmica zaredom, a najgore po njih je to što im raspored u tom periodu nije bio previše težak.

Tek treba da igraju sa Barselonom, Betisom, Valensijom, Seviljom, Realom... a kroz dva kola i da gostuju Viljarealu, koji im je direktan konkurent u borbi za opstanak.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.