Kocka je bačena, Real i Barsa našli napadače?

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocka je bačena, Real i Barsa našli napadače?

Španski velika u trci sa vremenom, ali izgleda da se odluka približila. Neočekivani potezi?

Izgleda da je Real prelomio. Pojačanje u napadu će stići iz Italije.

Đenova je ispostavila cenu, 40 miliona evra, Milan želi pozajmicu do kraja sezone, ali bez obaveznog otkupa, na šta pod Lanternom ne pristaju.

Real je spreman da ispoštuje zahteve Preciozija, izgleda da nemaju drugo rešenje, Benzema je isceđen, polomio je prst na ruci, zamene nema, Marijano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se nije dokazao, pa će Poljak, ako je verovati medijima u Španiji do kraja januara preći u Madrid.

To će biti prvi u nizu transfera, Čelsi je ispostavio cenu za Azara, 112 miliona evra, čini se previše za igrača kome će u junu ostati godina do isteka ugovora.

Perez će čekati leto, ali što se Poljaka tiče, izgleda da drugo rešenje nema.

I Barselona je izgleda našla napadača, i to iz komšijske Đirone. Njima treba alternativa za Suareza, posle odlaska Munira ostali su bez napadača.

Mnogo imena se pominjalo, traži se iskusni špic, a šansu života će izgleda dobiti Kristijan Stuani.

Urugvajac koji ima 32 godine je u Đironi pravi bombarder u poslednje dve godine, ranije je igrao u Borou, Espanjolu, u Evropu je stigao u Ređinu čiji je dres nosio četiri godine, mada je odlazio na pozajmice u Španiju.

Ove sezone je u velikoj formi, dao je 12 golova u ligi, samo pet manje od Mesija. Koštao bi 15 miliona evra, verovatno bi Barsa mogla na leto i da ga proda, ili zadrži kao alternativu na klupi, mada se očekuje dolazak mlađeg napadača.

Navodno je Abidal sve dogovorio sa Đironom koja je zatražila samo vreme da nađe zamenu. Katalonski klub čiji je jedan od vlasnika i brat Pepa Gvardiole, Pere, je praktično filijala Sitija, u sredini su tabele, ali na samo pet koraka od opasne zone. Moraju da nađu klasičnog napadača, kako ne bi rizikovali do kraja šampionata jer je Stuani dao više od polovine golova za klub.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi na ljeto pušta Azara u Real za 112 miliona

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2019

Londonski Čelsi spreman je da sljedećeg ljeta pusti najboljeg fudbalera Edena Azara u Real Madrid za 112 miliona evra, prenosi britanski Telegraf.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.