Kocka je bačena: Gembl je Đorđevićeva opklada

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kocka je bačena": Gembl je Đorđevićeva "opklada"

Virtus nastavlja da se pojačava, doveden je levoruki Amerikanac zbog kojeg je Kravić morao da ode iz Bolonje.

Aleksandar Đorđević "opkladio" se na centra kog dobro pamti iz Bundeslige.

Džulijan Gembl (29, 208), čije prezime u bukvalnom prevodu znači "kockati se", treći je Amerikanac projektovan za startnu petorku Virtusa iz Bolonje, pored prve zvezde kluba Miloša Teodosića.

U međuvremenu, u "Paladocu" dovedeni su Frenk Gejns kao "dvojka" i Kajl >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vims kao "trojka", pa ostaje da sačekamo sledeće jako pojačanje "Crnog V".

Welcome @TheRealJG45 Virtus Segafredo Bologna comunica di aver raggiunto un accordo con il giocatore americano Julian Gamble.#WelcomeJulian#TuttoUnAltroSport#RoadToGreatness#FuocoNelCuorepic.twitter.com/3eB5V5exIo

— Virtus Segafredo (@Virtusbo) July 22, 2019

Dok traži startnu "četvorku", Đorđević je pripremajući reprezentaciju Srbije za Svetsko prvenstvo u Kini rešio i pitanje rezervnog plejmejkera dovođenjem Alekseja Nikolića iz Partizana, koji bi šansu trebalo da traži sa klupe pored Filipa Baldi Rosija, Pjetra Aradorija, Davida Kurnoha, Đampaola Rikija, Stefana Nikolića i Alesandra Pajole, ali ne i Dejana Kravića.

Centar rođen u Mostaru koji ima kanadsko državljanstvo napustio je Bolonju kako bi otvorio prostor za Gembla, levorukog centra koji je prošlu sezonu odigrao u Nanteru, a pre toga kratko igrao za Asvel.

Gembl, koji je 2013. diplomirao na Univerzitetu Majami, odmah se otisnuo u Evropu i nastupao za Sen-Valije (2013-14), Brisel (2014-16) i Bon (2016-18) upravo u vreme kada je Đorđević bio trener Bajerna iz Minhena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.