Kobno slavlje

Izvor: S media, 25.Jun.2010, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobno slavlje

U svemu treba imati meru. U slavlju pogotovo...

Prolaz Južne Koreje izazvao je veliko slavlje u ponajboljoj azijskoj selekciji. Napetost je bila na vrhuncu, ali im je remi sa Nigerijom omogućio drugo mesto, odmah iza Argentine.

U Seulu, 20-godišnji mladić je sa još dva prijatelja skočio u reku u trenucima proslave, ali je reka Han bila preopasna za njega. Dva drugara su brzo izašla na obalu, ali on nije. Iako je policija uspela da ga izvuče iz vode, čak i dopremi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do bolnice, tamo je, na žalost, umro.

Get the Flash Player to see this player.

var s3 = new SWFObject("/mp3/mp3player.swf", "line", "240", "20", "7"); s3.addVariable("file","/mundijal/25-06/11-30h.mp3"); s3.addVariable("repeat","false"); s3.addVariable("autostart","false"); s3.addVariable("showdigits","true"); s3.write("player3");

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.