Kobijeva supruga se oglasila prvi put posle tragedije

Izvor: RTS, 30.Jan.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobijeva supruga se oglasila prvi put posle tragedije

Vanesa Brajant, supruga tragično preminulog košarkaša Kobija, prvi put se oglasila od nesreće. Legendarni košarkaš Los Anđeles lejkersa poginuo je u helikopterskoj nesreći, a među devet žrtava je i njihova ćerka Đina.
Nekoliko dana nakon velike tragedije, prvi put se oglasila i Kobijeva supruga, porukom na društenim mrežama.

"Devojke i ja želimo da zahvalimo milionima koji su pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivno su nam potrebne", napisala je Vanesa Brajant na Instagramu.
Ona je istakla da se teško nose sa trenutnom situacijom.
"Potpuno smo utučeni zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše dece i moje divne slatke Đine i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedelju i delimo njihovu tugu. Nema reči kojima se može opisati bol. Teši me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Neverovatno smo blagosloveni što smo ih imali u našim životima. Volela bih da su sa nama zauvek."
Vanesa Brajant je pozvala i sve ljude da pomognu porodicama ostalih žrtava tragedije u kojoj je izgubljeno devet života.
"Nisam sigurna šta naši životi nose posle, i nemoguće je zamisliti život bez njih. Međutim, budićemo se svakog dana, pokušavajući da guramo jer nam Kobi i Điđi osvetljavaju put. Naša ljubav je beskrajna i nemerljiva. Hvala što delite svoju radost, tugu i podršku sa nama", dodala je Kobijeva supruga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.