Kobi Brajant opsovao na čistom srpskom: U p..ku materinu!

Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi Brajant opsovao na čistom srpskom: U p..ku materinu!

LOS ANĐELES - Kobi Brajant sočno opsovao na srpskom, ko da je odrastao usred Šumadije.

Na utakmici Los Anđeles Lakersa protiv Golden stejta, Kobi se našao na liniji za slobodna bacanja. Pošto je promašio šut, opsovao je na čistom srpskom: U pi..ku materinu!

Kako je Kobi naučio srpsku psovku ne zna se, jedino se zna da je Vladimir Radmanović tri sezone bio u istom timu sa njim.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

KO JE KOBIJA BRAJANTA NAUČIO SRPSKI: U P..KU MATERINU!

Izvor: Kurir, 16.Mar.2012

Posle promašenih slobodnih bacanja, Kobi opsovao na sočnom srpskom jeziku..LOS ANĐELES - Kobi Brajant sočno opsovao na srpskom, ko da je odrastao usred Šumadije...Na utakmici Los Anđeles Lakersa protiv Golden stejta, Kobi se našao na liniji za slobodna bacanja. Pošto je promašio šut, opsovao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.