Ko želi dobro Srbiji, podržaće spisak

Izvor: B92, 08.Mar.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko želi dobro Srbiji, podržaće spisak"

Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da onaj ko želi dobro zemlji i njenom fudbalu treba da podrži spisak igrača koji je sastavio.

"Ako svi želimo dobro Srbiji i srpskom fudbalu mislim da je red da podržimo spisak. U suprotnom ne želimo dobro ni Srbiji ni sebi. Selektor je taj koji odlučuje o stvarima da li će se neko pozvati ili neće", rekao je Krstajić prilikom objave spiska.

Krstajić je pozvao 27 igrača u reprezentaciju Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i prvu utakmicu protiv Portugala.



"Ovo je spisak igrača na koje računam u ovom momentu. To ne znači da na ostale ne računam. Neki pozvani su, kada pogledate, perspektiva i budućnost srpskog fudbala, a ne igraju u svojim klubovima. Na osnovu nekih stvari iz prošlosti, a to je Liga nacija, pokazali su da na njih možemo da se oslonimo. To su igrači koji su budućnost srpskog fudbala i normalno je da se nadju na spisku. Treba im dati šansu da budu deo ovog tima i shvate da će u budućnosti ili igrati u svom klubu ili tražiti drugu sredinu jer je dobro za njih da se nametnu svojim radom",
rekao je Krstajić.

Poziv nisu dobili Luka Milivojević, Matija Nastasić i potpuno neočekivano Marko Grujić, a zbog povrede nema Nikole Maksimovića.

Srbija 20. marta gostuje Nemačkoj u prijateljskom meču u Volfsburgu, dok 25. igra u Lisabonu sa Portugalom, na startu kvalifikacija za EURO 2020.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.