Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 10:55

Ko osvaja Euro? Ko će biti najbolji strelac? Ko će biti najbolji igrač? Ko će u finale?

Lako je posle bitke biti general. Da vas čujemo sad

Došao je i taj dan. Duel Italije i Turske i zvanično će otvoriti Evropsko prvenstvo, a samim tim i kafanske rasprave oko toga ko se najviše razume u fudbal, ko je najbolji igrač, ko nema pojma i pre svega: ko će biti šampion Starog kontinenta?

Pa da krenemo, uz kvote odstera Mozzart kladionica za početak debate. A kvote kažu: Francuska je prvi favorit da svetsku krunu objedini sa evropskom, pošto tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da Kilijan Mbape i drugovi osvajaju titulu uplatu množi sa 6,00.

Tu verovatno i neće biti nikakvih sporenja, ali je za dobar deo javnosti veliko iznenađenje predstavljalo to što je drugi favorit sa kvotom 7,00 – Engleska, reprezentacija koja tradicionalno podbacuje na velikim takmičenjima, mada je na Mundijalu 2018. nagovestila da bi mogla da promeni „majndset“, kako se sad popularno kaže.

Sve EURO kvote na adresi mozzartbet.com

Zanimljivo, jednocifrena je kvota još samo na Belgijance – 9,00. Portugalija i Italija su na okruglo 10, dok su Nemci i Španci, koji zbog sumnje u kovid ne znaju ni u kom će sastavu započeti turnir, poravnati na 12. Trijumf Holanđana tek je nešto manje realan sa kvotom 13.

Sledi dalje grupa potencijalnih iznenađenja, tu su pre svih Danci (40), pa svetski prvak viceprvak Hrvatska (45), dalje sa značajno manjim šansama Rusi, Švajcarci i Ukrajinci (svi sa 65), pa onda Turci (75), Poljaci i Šveđani (po 80), Austrijanci su na „stotki“, ostale i da ne pominjemo.

Za ljubitelje sportskog klađenja tu se priča ne završava, jer u Mozzart kladionicama možete da prognozirate i ko će biti najbolji strelac turnira, a tu je Hari Kejn favorit sa kvotom 8, odmah ispred Romelua Lukakua (9) i Kilijana Mbapea (9), pa dalje idu Kristijano Ronaldo (15), Karim Benzema (17), Robert Levandovski (20), Memfis Depaj (20), Antoan Grizman (25), Čiro Imobile (25), Serž Gnabri (30), Alvaro Morata (30), Rahim Sterling (35), Timo Verner (35)...

Ako vas “ne rade“ golovi koliko sama igra, kvota 9 se nudi za tipove da će Kevin De Brujne ili Kilijan Mbape biti najbolji igrači turnira, a dalje slede Kejn (13), Lukaku (20), Grizman (20), Ronaldo (20), Jozua Kimih (25), Benzema (25), Fil Foden (25), Ruben Dijas (25), Tijago Alkantara (25), Bruno Fernandes (30), Frenki de Jong (30), Mejson Maunt (35), Pol Pogba (35), Levandovski (35), Toni Kros (35), Eden Azar (40), Ilkaj Gundogan (40), N’Golo Kante (40), Rahim Sterling (40), Serž Gnabri (40)...

Možete, sa šansama za mnogo veću finansijsku nagradu, da tipujete i ko će da igra u finalu. Najveće šanse se logično daju finalu između Francuske i Engleske sa kvotom 20.

Možete i da kombinujete, tipove, recimo da Engleska osvaja titulu i da će Hari Kejn biti najbolji strelac za kvotu 20. Za istu kvotu, tipujte na Francusku i Kilijana Mbapea. Ili, za kvotu 25, da će u tim ulogama biti Belgija i Romelu Lukaku.

Dakle, ko voli da se kladi, pravac na mozzartbet.com. A ko ne voli, neka krene rasprava. Ko je šampion? Ko je najbolji strelac? Ko će da igra u finalu?

.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.