Izvor: Blic, 16.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko kod Đukića vidi Dubai - slaviće!

Ko kod Đukića vidi Dubai - slaviće!

Posle nepunih nedelju dana rada, Miroslav Đukić, šef stručnog štaba Partizana, podelio je dresove. Istina, za sada je reč samo o 'markerima' narandžaste, žute i plave boje.

Prema svemu viđenom u jučeršanjim duelima tri ekipe, koje su igrale tri puta po 30 minuta, Žarko Lazetić i Stevan Jovetić će ovog proleća biti udarne igle crno-belih. Svi ostali napadači imaće još neko vreme da ubede stručni štab da na njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << može da se računa. Zbog velike gužve na treninzima, Đukić će se u danima koji predstoje osloboditi trećine fudbalera koji su bili na prozivci 10. januara.

- Postepeno ćemo uraditi proces smanjivanja igračkog kadra, u ovom trenutku meni je najbitnije da se momci privikavaju na zahteve koje stavljam pred njih - rekao je Đukić po završetku jučerašnjeg treninga.

Uoči pomenutog trijagonala, opremu nisu zadužili Stojkov, Šljivančanin, Vukajlović i Odita. Razlozi njihovog izostanka su bolest i povrede, a za prvu trojicu teško je verovati da će ostati u Humskoj. Kada je Nigerijac u pitanju, on će otići samo u slučaju da dobije dobru ponudu.

Branimir Bajić i Nenad Đorđević su na pragu odlaska iz Partizana, jedan će sigurno napustiti crno-beli tabor, ali odbrana ne bi trebalo da predstavlja problem u predstojećim danima. Rnić, Mihajlov i Milović će, potpomognuti ostalima saigračima, sigurno moći kvalitetno da zatvore prilaze golu Ivice Kralja. Antonio Rukavina će biti pravo osveženje po desnoj strani, dok će Lomić i Radosavljević biti zaduženi za levu stranu. U sredini će igru kreirati Nađ, Smiljanić, Tomić, Nebojša Marinković, Bosančić i novajlija iz Lučana Lazić, dok će svi ostali strepeti za status do 28. januara, kada se putuje u Dubai na drugi deo priprema.

D. Radović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.