Ko kaže da Žoze ne misli na budućnost, na Old Traford stiže tinejdžer iz Francuske!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko kaže da Žoze ne misli na budućnost, na Old Traford stiže tinejdžer iz Francuske!

Hoće li uspeti na "Teatru snova"?

Mnogi su optuživali Žozea Murinja da ne pruža dovoljno šansi mladim igračima, ali u Junajtedu je to sada nešto drugačije.

Pod njegovom palicom, Rašford, Lingard i Mektomini su postali vrlo bitan delo ekipe, a "Crveni đavoli" i dalje misle na budućnosti.

Englezi će otkupiti ugovor 16-godišnjeg Noama Emerana za 12 miliona evra uključujući i razne bonuse, prenosi dobro upućeni francuski novinar Loik Tanci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Fudbaler Amijena još uvek nije debitovao za prvi tim, igra na poziciji levog krila i mnogi ga porede sa fudbalerom Mančester sitija Lirojem Saneom. Bio je povezivan sa Pari Sen Žermenom, Juventusom i Valensijom, ali izgleda da je Emeran odabrao baš Junajted.

Standardni je član svih mlađih selekcija "Trikolora", pa nema sumnje da ga čeka velika budućnost.

Možda baš na "Teatru snova".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.