Ko je trenutno najbolji golman Premijer lige?

Izvor: B92, 20.Okt.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je trenutno najbolji golman Premijer lige?

Golman Vest Hema i reprezentacije Poljske Lukaš Fabijanski ostvario je 36 odbrana u dosadašnjem delu Premijer lige i trenutno je najbolji golman šampionata.

Poljak koji je letos prešao iz Svonsija u Vest Hem sačuvao je mrežu na dve premijerligaške utakmice, ali to ga nije omelo da bude golman sa najviše odbrana u ligi.

Iza sebe ostavio je golmana Barnlija Džoa Harta koji je zabeležio odbranu manje (35) i Nila Eteridža iz Kardifa koji je ostvario 30 odbrana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Veliki ispit šampionskih ambicija Totenhema, koji gostuje Vest Hemu. Kvota na dvojku u londonskom derbiju je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Totenhem.

Da nije bilo kikseva njegovih saigrača iz odbrane sigurno da bi se "čekićari" bolje kotirali na tabeli.

Iako je trener Vest Hema Manuel Pelegrini doveo zvučna imena u ovom prelaznom roku čini se da je za sad najviše pogodio sa transferom poljskog golmana iz redova Svonsija.

Vest Hem u subotu dočekuje Totenhem, u londonskom derbiju u devetom kolu Premijer lige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.