Ko je mister X koji stiže u Barselonu?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je "mister X" koji stiže u Barselonu?

Aktuelni predsednik Bertomeu postigao dogovor sa španskim vezistom svetske klase. Objaviće njegovo ime u poslednjoj nedelji kampanje! Ko bi mogao da bude u pitanju?

Ono što se zna je da se radi o Špancu, vezisti svetske klase, kako je otkrio Bertomeu. To će biti njegov adut u završnici kampanje, u ovom trenutku praktično se bira između njega i Laporte, ostali nemaju šansu.

Bertomeu će objaviti ime kao podsticaj glasačima, ali mediji su jasno već danas, bezmalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mesec dana pre izbora 18. jula počeli da nagađaju o kome se radi.

Samo tri imena su u igri, Koke, Pareho i Isko. "Ekonomist" koji nije tabloid tvrdi da je u pitanju vezista Real Madrida.

On navodno želi da napusti "Bernabeu", nezadovoljan je statusom i minutažom, a poznato je da je veliki navijač Barselone i čak ima psa koji se zove "Mesi".

Ipak, teško je verovati da bi Real prodao Iska Barseloni, dok sa druge strane Simeone tvrdi da jedino Koke i Godin nisu na prodaju u Atletiku. Ipak, "Jorgandžije" su za Kokea tražile 70 miliona evra prošle sezone, Barsa bi to mogla da plati, pogotovo ako Pogba ovog leta ode u Englesku ili Francusku.

Naš tip je sjajni Dani Pareho, kapiten Valensije, on bi verovatno bio najlakša meta, a neki mediji pominju i igrača Sevilje, odličnog Iboru, ali teško ga je nazvati igračem svetske klase.

Ali da sačekamo jul, da vidimo kada će Bertomeu otkriti ime igrača koga sigurno dovodi, ako ostane predsednik!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.