Ko je gazda u Milanu?

Izvor: Danas, 01.Apr.2011, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je gazda u Milanu?

Gradski derbi između Milana i Intera možda neće doneti konačnu odluku u vezi sa prvakom Serije A, ali će eventualnog pobednika za još tri velika koraka približiti šampionskom peharu. Dva boda viška na kontu „rosonera“ imala bi psihološku vrednost za izabranike Masimilijana Alegrija da nisu u poslednja dva meča izgubili čak pet bodova, odnosno remijem sa Barijem i porazom od Palerma pružili šansu najvećem rivalu da se vrati na dobro poznati put.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stanković: Napašćemo iz svih oružja!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Apr.2011, 02:59

Trener Leonardo nam još nije saopštio tim,ali da sam na njegovom mestu krenuo bih sa trojicom napadača, pa makar ja ostao na klupi, kaže prvotimac Intera. . Kucno je čas da se vidi ko je najbolji u Italiji! Veliki gradski derbi između Milana i Intera, 275.u istoriji, a 176. u borbi za bodove možda...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.