Ko je gađao Akinfejeva? (video)

Izvor: B92, 28.Mar.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je gađao Akinfejeva? (video)

Jedan crnogorski huligan pogodio je golmana Rusije Igora Akinfejeva na utakmici u Podgorici, a jutros se pojavio snimak trenutka kada se to desilo.

Incident se desio u prvom minutu utakmice između Crne Gore i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a Akinfejev je odmah prebačen u Klinički centar gde je, srećom, konstantovano da nema teže povrede.

Na pomenutom snimku se vidi trenutak kada je huligan bacio baklju koja je pogodila Akinfejeva. Paljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << baklje počinje posle tri minuta i 15 sekundi snimka, a desetak sekundi kasnije usledilo je i bacanje baklje na teren.

Utakmica u Podgorici je odmah potom prekinuta, da bi potom bila nastavljena, ali je u potpunosti prekinuta u 67. minuta, kada su navijači sa zapadne tribine novčićima gađali ruske fudbalere.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.