Ko je bolji, Brajant ili Mesi?

Izvor: B92, 08.Dec.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je bolji, Brajant ili Mesi?

Sportiste iz različitih sportova teško je porediti, ali je u novoj kampanji Turkish Airlines upriličio zanimljivo takmičenje možda trenutno najvećih zvezda.

Naravno, u pitanju su i zvanično najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi i Kobi Brajant, kojeg mnogi smatraju najboljim košarkašem današnjice, a subjektivna stvar je ko je bolji sportista od njih dvojice.

Ipak, Brajant i Mesi su se u poslednjoj u nizu reklama te kompanije nadmetali za pažnju jednog dečaka, zalutalog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvu klasu u tom avionu.

Sve je krenulo od toga kada je dečak prišao Mesiju i tražio mu autogram, da bi sve to video Brajant i izazvao najboljeg fudbalera na svetu na dvoboj.

Ko je na kraju pobedio, možete da vidite i sami...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.