Ko je bolje radio? Radnik protiv Radnika

Izvor: Mondo, 28.Jun.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je bolje radio? Radnik protiv Radnika

Zanimljiv okršaj "imenjaka" tokom priprema...

Fudbaleri surduličkog Radnika još jedna su ekipa koja je odlučila da deo priprema za predstojeću sezonu u Superligi provede na Zlatiboru.

Oni su se posle dve nedelje rada na jugu Srbije otisnuli na poznatu planinu gde će pokušati da se nametnu novom šefu stručnog štaba Slaviši Božičiću, gde ih očekuje i nekoliko kontrolnih utakmica protiv zanimljivh rivala.

Prva je u subotu (29. jun) protiv "imenjaka" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Bijeljine - Radnika, potom sledi meč sa Sutjeskom (2. jul) i Javorom (4. jul).

Videćemo da li će u međuvremenu zakazati još neke provere.

"Zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema. Sve moje zahteve igrači su besprekorno sproveli na treninzima. Zadovoljan sam radom kako pojedincima, tako i čitavim kolektivom. Ovde na Zlatiboru ćemo najviše da radimo na taktičkom planu i uigravanju kroz trenažni proces", kazao je novi šef stručnog štaba Radnika.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.