Ko će predvoditi napad Barselone? Kike Setijen ima plan!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će predvoditi napad Barselone? Kike Setijen ima plan!

Leo Mesi i Antoan Grizman su neizostavni.

Nedelja je dan za derbije, a najveći se svakako igra u Madridu gde će Real od 21 čas ugostiti Barselonu.

Katalonci dolaze u nešto boljem raspoloženju nakon što su remizirali u Napulju 1:1, dok je "kraljevski klub" izgubio na domaćem terenu od Sitija sa 2:1.

Barsa će na Madriđane krenuti sa Martinom Brajtvajtom kao najisturenijim napadačem, ako je suditi po kadrovima sa treninga "blaugrane".

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Kike Setijen uigravao trio Mesi-Grizman-Brajtvajt, a posebno je obratio pažnju na novajliju iz Leganesa kojem je davao specijalne instrukcije u vezi kretanja sa loptom i bez nje.

Brajtvajt nije klasični napadač, najčešće tokom karijere bio je podrška centarforu, ali ovoga puta čekaće ga nešto drugačija uloga, biće ispomoć Mesiju i Grizmanu kako bi ih dodatno rasteretio u poslednjoj trećini terena.

Danac je već debitovao za Barselonu u pobedi nad Eibarom 5:0 kada je upisao asistenciju i ostavio sasvim dobar utisak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real krenuo po devetku: Verner, Lautaro i Haland prete Joviću

Izvor: MozzartSport.com, 29.Feb.2020, 11:29

Treće leto i treći Realov napad na devetku koja garantuje golove. Zbog njih se fudbal i igra, posebno na stadionu “Santjago Bernabeu”. A kako Karim Benzema nije zatresao gol u Primeri još od decembarskog sudara sa Valensijom, a Marijano Dijaz, pa nažalost ni Luka Jović nikoga u Madridu nisu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.