Ko će opstati – Tauns ili Tibodo?

Izvor: B92, 24.Maj.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će opstati – Tauns ili Tibodo?

Odnos između zvezde i trenera Minesota Timbervulvsa, Karl-Entoni Taunsa i Toma Tibodoa, je jako loš, a ako dođe do situacije "ili-ili", ostaće Tauns.

Američki mediji već neko vreme pišu da Minesota, tačnije trener Tibodo, želi da trejduje mladog centra, ali da je u tome usamljen.

Jedan od najcenjenijih sportski novinara Adrijan Vojnarovski misli da će, ako dođe do bezizlazne situacije između Taunsa i Tobodoa, uprava Timbervulvsa stati uz talentovanog prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pika 2015. godine.

"Mislim da bi njihov vlasnik pre trejdovao ceo stručni štab nego Taunsa. Mislim da ne bi to dopustili, ne bi dopustili da on bude trejdovan. Tauns ovog leta može da produži ugovor. Ako bi oni nekoga trejdovali, trejdovai bi Viginsa, ali ne kažem da će se ikoga otarasiti", rekao je Vojnarovski.

Sigurno je da su Tauns i Batler prve dve zvezde ekipe, a odmah posle njih Vigins, tako da ako bi iko morao da ispašta zbog drugih, to bi bilo bivši pik Klivlenda.

"Tada ne biste morali da donesete odluku ko će uzeti manje para, Tauns ili Batler, kada bude potpisivao produžetak saradnje. Ne možete da imate tri igrača sa maksimalnim ugovorima", zaključio je renomirani novinar ESPN.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.