Ko će naslediti Kompanija, Sterling odbio traku!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će naslediti Kompanija, Sterling odbio traku!

Engleski reprezentativac prednost daje svojim saigračima.

Kompani je posle jedanaest godina napustio Mančester, dugogodišnji kapiten "Građana" se vratio u Belgiju. Imaće novu ulogu kao igrač/menadžer u Anderlehtu, jučerašnji debi u Briselu nije prošao najbolje pošto su Kompanijevi puleni poraženi sa 2:1 od Ostendea.

Gvardiola je izjavio da će se naslednik kapitenske trake odrediti među samim igračima.

Iako su se Englezi nadali da će ta čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pripasti Rahimu Sterlingu, dvadestčetvorogodišnje krilo je priznao da neće preuzeti takvu odgovornost.

"To nije nešto o čemu sam razmišljao. Takva uloga se mora prirodno desiti, ne može se forsirati. Ne mogu da krenem sada da vičem na saigrače pošto je Vini otišao. Saigrači moraju to da prepoznaju u vama. Napravićemo dobar izbor, imamo odlične kandidate ovde"

"Tu je David koji je dosta dugo ovde, imamo Kevina i Dinja, dosta igrača sa jakim karakterom", izjavio je Sterling za Miror.

Siti je ostao bez svog kapitena, ali nema sumnje da će i narednom pripasti čast da nastavi tradiciju uspeha u Engleskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.