Ko će na Partizan, FMP ili Hemofarm

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će na Partizan, FMP ili Hemofarm



Košarkaši FMP-a dočekuju večeras ekipu Hemofarma u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala plejofa Svislajon superlige. Meč u Železniku počinje u 19.30h, a pobednik će igrati sa Partizanom za titulu šampiona Srbije. "Panteri" su u prvom meču trijumfovali sa 92:81, dok je u petak u Vršcu bilo 76:66 za Hemofarm.

"Ovo je prilika da vidimo od čega smo satkani. U sličnoj situaciji smo bili u NLB ligi, pa smo 'izgoreli' u Jazinama. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << možemo da se izborimo sa pritiskom. Loše smo počeli i u Železniku i u Vršcu. U prvom meču smo vezali pet trojki i uspeli da se vratimo, dok nam u drugom meču to nije pošlo zarukom. Upravo taj loš početak moramo da izbegnemo. Ne smemo da dođemo u situaciju da jurimo prednost protivnika", rekao je za "Sportski žurnal" trener FMP-a Slobodan Klipa.

"Cela sezona nam zavisi od ove utakmice. Nažalost, jedna od dve mlade ekipe završiće sezone u Železniku. Zbog značaja utakmice, ovog puta ne očekujem tako lepu, ali svakako veoma borbenu i neizvesnu utakmicu", rekao je bek Hemofarma Nebojša Joksimović.

Obe ekipe biće kompletne.

Finalna serija počinje 12. juna, a titulu će osvojiti prva ekipa koja zabeleži tri pobede.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.