Ko će da ćapi drugog najefikasnijeg francuskog napadača? Četiri kluba iz Premijer lige i dva iz Lige 1

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će da ćapi drugog najefikasnijeg francuskog napadača? Četiri kluba iz Premijer lige i dva iz Lige 1

Cena je 40.000.000 evra

Zimus su čelnici Kelna nekako odoleli, na leto - neće. A i kako bi kad Antoniju Modestu cena vrtoglavo raste. Svake sedmice za po nekoliko stotina hiljada evra. Naravno, srazmerno učinku u Bundesligi. A on je fenomenalan.

Odlični napadač je ove sezone dao 25 golova, što u prvenstvu, što u kupu, te je logilčno što je zlatna koka kluba. A čelnici Jarčeva zacepili su za njega cenu od - 40.000.000 evra!

Bild, tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobro informisan kad su vesti sa transfer pijace u pitanju, prenosi da su čak četiri kluba Premijer lige stala u red za Modesta. Zanimljivo, niko od onih najjačih, već je reč o Vest Hemu, Vest Bromvič Albionu, Stouku i Barnliju. Keln je svestan kakvu gol mašinu ima i zato je postavio ovakvu granicu, koju Englezi bez problema mogu da plate. A to se, posebno, odnosi na Čekićare iz Londona.

Ukoliko izabere da se preseli na Ostrvo, Antoni Modest će se vratiti u Premijer ligu, da popravi utisak, pošto pre pet godina nije dao nijedan gol na devet utakmica. Ruku na srce, nije ni imao neke šanse, pošto je tad Blekburn ispao u Čempionšip.

Postoji mogućnost da se Modeset vrati u rodnu Francusku, gde ga žele dva kluba. Prvi je njegov matični, Nica, jer se sve glasnije govorka da Lusijan Favr ne želi Marija Balotelija u timu za narednu sezonu. To bi sa sportskog stanovišta bio možda i najbolji izbor, posebno ako klub sa Azurne obale obezbedi plasman u Ligu šampiona. Drugi je Marselj, koji pod vođstvom sportskog direktora Andonija Zubizarete ima velike planove za leto, pravi poptuno novu ekipu i jedan od pikova je upravo drugi najefikasnji Francuz ove sezone.

Prvi je, da ne promakne, Aleksandar Lakazet iz Liona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.