Ko će biti domaćin finala Kupa? Evo kad pada odluka! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti domaćin finala Kupa? Evo kad pada odluka! (foto)

Kome će se sreća osmehnuti?

Crvena zvezda i Partizan, prvi put posle 16 godina sastaće se u finalu nacionalnog Kupa.

Ovaj dugoočekivani dvoboj na programu je 27. maja i tom utakmicom biće spuštena zavesa na tekuću sezonu u Superligi.

Kako smo već izvestili prethodnih dana, neizvesno je da li će se finale odigrati u Novom Sadu, kako je prethodno bilo predviđeno, ili će, kako sada stoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stvari, borba za trofej biti preseljena u Beograd.

A ko će biti domaćin finala Kupa Srbije, biće poznato za dva dana, u četvrtak od 13 časova, za kada je zakazan žreb u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, prethodni duel između Crvene zvezde i Partizana, odigran 9. maja 2001. godine na Marakani dobili su crno-beli rezultatom 1:0. U prilogu opširnije o tom meču...

Šesnaest godina smo čekali na ovo! Znate li ko je rešio prethodno finale između Partizana i Zvezde? https://t.co/xhFBrNsDa3

— Sportske.net (@sportske) May 10, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.