Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 15:28

Ko će Trabzonu na noge u finalu Kupa?

Alanja ili Antalija – čeka se...

Posle više od tri meseca odigraće se toliko čekan revanš meč polufinala Kupa Turske gde Alanja ima gol prednosti iz prvog meča, ali i ozbiljne kadrovske probleme, zbog čega se u Antaliji nadaju preokretu (TV Sportklub, 19.45).

Iako je Alanja blagi favorit na papiru, veliko je pitanje u kakvom će sastavu dočekati meč. Jer, na listi povređenih su Lokman Gor, Huanfran, Tejfur Bingol, Papis Demba Sise, Đalma, Kan Kanak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plus Velinton odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona, pa će umesto njega u sastavu verovatno biti Jorgos Cavelas. U kakvim je problemima Alanja dobro se videlo na nedavnom ligaškom gostovanju Bašakšehiru, gde je Alanja poražena rutinski (0:2). Bez obzira na to pod vođstvom Erola Buluta Alanja igra najbolju klupsku sezonu u svojoj istoriji. Zbog toga ne čude spekulacije da će Bulut od leta preuzeti Fenerbahče.

Antalija je dobro otvorila nastavak sezone posle duge pauze. Klub iz poznatog turskog letovališta slavio je na gostovanju Bešiktašu sa 2:1 čime je pobegao u sigurnu zonu. Bio je to deveti uzastopni ligaški meč bez poraza, odnosno samo Antalija je pretrpela samo jedan neuspeh u ukupno trinaest mečeva! Zbog toga, ako se ne gleda papir, Antalija ima razloga za optimizam pred večerašnje gostovanje. Optimizmom zrači i trener Tamer Tuna, koji je u najavi meča poručio da se nada da će njegovi igrači večeras jahati na talasu velikog trijumfa protiv Bešiktaša. Sve oči biće uperene ka Adisu Jahoviću i Lukasu Podolskom, koji će predvoditi ofanzivu Antalije u sistemu 4-4-2. S obzirom na rezultat iz prvog meča, očekujte vrlo agresivnu Antaliju, koja mnogo rizikuje.

Moglo bi tu da bude golova, a oni sa dovoljno petlje mogli bi da zategnu i dvojku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.