Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 14:57

Ko bi rekao – Barsa postaje lider Primere?

Lionel Mesi i drugovi drže sudbinu u svojim rukama pred finiš sezone u Španiji. Ako padne Granada na Nou Kampu, Katalonci preskaču Atletiko

Posle užasnog starta sezone, potresa na Nou Kampu, nezadovoljstva Lionela Mesija, želje da ode iz kluba, samo najveći optimisti među navijačima katalonskog giganta smatrali su da je titula moguća. Osvajanje Kupa kralja dalo je "vetar u leđa" četi Ronalda Kumana koja sada drži sudbinu u svojim rukama. Atletiko bi već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << večeras, nešto malo pre 21 čas, mogao da bude zbačen s čela Primere gde se šepurio od starta sezone.

Jorgandžije posrću u finišu sezone, Real takođe, a kada se dvoje svađaju, tu je treći da iskoristi loše momente timova iz prestonice Španije. Na Nou Kamp večeras (19.00) stiže Granada u 33. kolu Primere. Pobeda je imperativ za domaćina ako želi da bude lider pred poslednjih pet kola šampionata.

Posle poraza u El Klasiku (1:2) pre tri nedelje, Mesi i drugovi su raspucani. Na poslednja tri meča postigli su 11 golova. Argentinski superstar opet igra odlično, a kada je tako nema zime za Barsu.

Ronald Kuman nema razloga da menja tim koji je vezao tri pobede u nizu. I dalje su van stroja Ansu Fati, Felipe Kutinjo i Martin Brajtvajt. U špicu će društvo Lionelu Mesiju da pravi francuski reprezentativac Antoan Grizman. Granada u Barselonu stiže bez Portugalca Ruija Silve, a van stroja su i Domingos Duarte, Nejder Lozano, Luis Milja, Karlos Neva i Hesus Valjeho.

19.00: (1,15) Barselona (8,50) Granada (15,0)

Granada i Barselona su odigrali ove sezone dva meča u Andaluziji. U Primeri slavili su Katalonci ubedljivo sa 4:0, dok je u četvrtfinalu Kupa kralja Barsa slavila sa 5:3 posle produžetaka. Domaćini su do finiša vodili sa 2:0, ali su Alba i Grizman doneli produžetke svom timu, a onda u dodatnih 30 minuta čak tri gola u mrežu Andalužana.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BARSELONA DA OSVOJI PRIMERU JE 1,50.

Barsa je ove sezone dala najviše golova na svom stadionu, čak 42 na 16 utakmica, a ima četiri vezane pobede na Nou Kampu. Granada je jedan od najgorih timova na gostovanjima. Sakupila je samo 12 bodova. Valensija, Eibar i Elče su samo slabiji od tima iz Andaluzije. Prošle seone je Barsa jedva stigla do pobede nad Granadom na svom terenu. Bilo je 1:0, a gol je postigao Mesi u 76. minutu.

Meč Barselona – Granada (19.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMERA – ZAOSTALI MEČEVI 33. KOLA

Sreda

Bilbao – Valjadolid 2:2 (1:0)

/Morsiljo 14, Garsija 76 – Orelana 70, Vajsman 85/

Četvrtak

19.00: (1,15) Barselona (8,50) Granada (15,0)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.