Knjaz Miloš u Skoplju

Izvor: RTS, 19.Nov.2010, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaz Miloš u Skoplju

U subotu i nedelju, u hali Kale u Skoplju, rukometašice Knjaz Miloša iz Aranđelovca i Kastriotija iz Uroševca odigraće dvomeč trećeg kola Kupa kupova. Klub iz južne srpske pokrajine insistirao da se igra pred punim tribinama, na kraju EHF odlučio da obe ekipe u dvoranu uvedu po pedeset ljudi.

Rukometašice aranđelovačkog Knjaz Miloša otputovale su u Skoplje, gde ih u subotu i nedelju očekuju dueli protiv Kastriotija iz Uroševca, u okviru trećeg kola Kupa kupova. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Evropska rukometna Federacija (EHF) prvo je donela odluku da se meč igra na neutralnom terenu, ali je izabrala Skoplje, koje je geografski bliže Uroševcu. Ipak, zbog bezbednosnih razloga, odlučeno je da se dvomeč u hali Kale igra bez prisustva publike.

Na insistiranje uprave Kastriotija, EHF na kraju donosi odluku da obe ekipe imaju pravo da u halu uvedu po pedeset članova uprave, prijatelja kluba, uz zvaničnike saveza i gradova.

"Idemo u prijateljsku Makedoniju i siguran sam da neće biti nikakvih problema. Nemamo nameru da angažujemo neke specijalce, niti da dižemo tenziju. Mogu čak da kažem da mi je žao što je utakmica toliko izašla iz okvira sporta. Knjaz Miloš ide u Skoplje da odigra sportski, fer i korektno," rekao je sekretar Knjaz Miloša Bojan Nikitović.

Prvi meč između Knjaz Miloša i Kastriotija igra se u subotu od 14 časova, dok se revanš meč igra dan kasnije, a početak je zakazan za 13 časova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.