Knežević u Voši: Znam gde sam došao

Izvor: B92, 18.Avg.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević u Voši: Znam gde sam došao

Novi fudbaler Vojvodine Filip Knežević rekao je je da je svestan veličine kluba u koji je došao.

"Pre svega, želeo bih da se zahvalim upravi Vojvodine i treneru Lalatoviću na ukazanom poverenju i nadam se da ću to opravdati golovima i asistencijama, odnosno da će Vojvodina i nakon mog dolaska igrati jednako dobro kao i do sada", rekao je Knežević na predstavljanju na stadionu Karadjordje.

Knežević je u Vojvodinu stigao iz Čukaričkog, a sa novosadskim klubom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpisao je ugovor na dve godine. U novom klubu nosiće dres sa brojem 80.

"Razgovarao sam sa predsednikom i on mi je objasnio neke stvari, odnosno kakva je veličina Vojvodine i zato znam gde sam došao. Takodje, nadam se da ću sa trenerom imati jednako dobru saradnju kao što smo je imali u Borcu iz Čačka", naveo je Knežević.

Knežević neće biti u konkurenciji za tim za dvomeč protiv AZ Alkmara, ali će konkurisati za sastav već za naredni prvenstveni meč, koji Vojvodinu očekuje u nedelju u Beogradu i to baš protiv njegovog prethodnog kluba Čukaričkog.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.