Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 21:14

Kluž izgubio prvo mesto, Astra otkinula dva boda šampionu, Univerzitatea juri ka senzaciji (VIDEO)

Ekipa Dana Petreskua vodila sa 2:0, ali joj to nije bilo dovoljno za osvajanje važnih bodova - 2:2

Poraz od Univerzitatee, pa samo remi sa Astrom. Kluž je u samo dva kola prokockao pet bodova, pa su u šampionske ambicije u ovom trenutku ozbiljno poljuljane - 2:2 (2:1).

Еkipi Dana Petreskua nije bilo dovoljno ni to što je imala dva gola prednosti zahvaljujući golovima Marija Rondona i Andreja Burke. Da bi situacija mogla da se okrene u negativnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smeru po favorizovane goste bilo je jasno u 31. minutu, kada je autogol postigao Mahaj Bordejanu.

Tako je i bilo, domaćin je u drugom poluvremenu uspeo da se izbori za svojih pet minuta, pa je preko Denisa Alibeka uspeo da stigne do izjednačujućeg gola u 79. minutu.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat meča, pa je Kluž nakon ovog kola prepustio lidersku poziciju Univerzitatei, koja je od nastavka sezone vezala četiri pobede. Astra se probila na treće mesto i do kraja sezone će pokušati da obezbedi poziciju koja vodi u evropska takmičenja.

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 6. KOLO

Petak

Gaz Metan - Univerzatea Krajova 1:2 (1:1)

/Romeo 22 - Mihaila 39, Kikaldau 54/

Subota

FCSB – Botošani 1:1 (1:1)

/Koman 13 – Tiganasu 22/

Nedelja

Astra - Kluž 2:2 (1:2)

/Bodejanu 31ag, Alibek 79 - Rondon 12, Burka 17/

*** kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.