Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 15:52

Klupa problem Radničkog, dva gola Đuričkovića i petarda u mreži Nišlija

Alanija slavila sa 5:3

Prvotimci su svoje obavili, ali Radnički nije klub koji može da finansira 20 igrača jednakog kvaliteta, pa su rezervisti i mladi fudbaleri niške ekipe u prijateljskom sudaru sa Alanijom iz Vladikavkaza dobili podsetnik koliko su daleko od ozbiljnog fudbala. Radnički je 20 minuta pre kraja meča imao vođstvo od 3:2, ali kad su u finišu šansu dobili drugopozivci primili su tri gola i Rusi su na kraju slavili sa 5:3.

Dvostruki strelac za Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je Petar Đuričković, u listu strelaca se u 65. minutu upisao i Mladen Kovačević, ali kad je trener Vladimir Gaćinović ukazao šansu rezervistima sve je palo u vodu, kao i u kontrolnom meču sa poljskom Jagjelonijom kada su Nišlije poražene sa 0:3.

Potvrda svima njima da moraju još mnogo da rade, a možda i upravi kluba da je za ozbiljnije rezultate potrebno i investirati u ozbiljniji igrački kadar.

Narednu utakmicu Radnički igra za dva dana protiv ukrajinskog Inholeca, 26. januara rival će biti ruski drugoligaš Akron iz Toljatija, a 28. drugoligaš iz Poljske, LKC Lođ.

Protiv Alanije Radnički je meč počeo u sastavu: B. Ristić, Stanković, Marković, Bjeličić, P. Ristić, Šljivić, Petrović, A. Kovačević, Gavrić, Đuričković i Đuričin. U nastavku su priliku dobili: Kojić, M. Kovačević, Modu, Spasić, Mitrović, Đurić, Dušanić, Stojković, Trifunović, Jovanović i Živković.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.