Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2020, 17:35

Klubovi izglasali termin: Serija A se nastavlja 13. juna

Nepohodna još odluka Vlade

Važan trenutak za evropski fudbal! Serija je donela odluku da nastavi sezonu 13. juna. U ovom trenutku to predstavlja privremeni datum, s obzirom da tek treba da bude odobren od strane italijanske Vlade.

Za 13. jun glasala je većina klubova na današnjem sastanku. Takođe, Fudbalski savez je poslao zahtev UEFA da se rok za završetak sezone pomeri sa 3. na 14. avgust, kako bi se dobilo na vremenu. Puni grupni treninzi ekipa počeće od naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nedelje.

Potrebno je napomenuti da je u medicinskom protokolu naznačeno da ako jedan igrač bude pozitivan na virus korona čitava ekipa mora da bude stavljena u karantin na 15 dana, što bi samim tim poremetilo nastavak čitave sezone.

Polseedji meč ove sezone u Seriji A odigran je 9. marta, između Sasuola i Breše. Pauza traje već dva meseca, a Italija je bila glavno žarište virusa korona. Na velikom udaru je bio i fudbal, koji je konačno ugledao svetlo na kraju tunela.

©Reuters

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.