Klubovi LaLige uveli popust za gostujuće navijače – Barsa i Real nisu među njima

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 23:40

Klubovi LaLige uveli popust za gostujuće navijače – Barsa i Real nisu među njima

La Liga je napravila iskorak koji bi se mogao pokazati kao vrlo koristan za brojnost gostujućih navijača na mečevima širom zemlje.

Španska La Liga je sa 1. julom ušla u novo razdoblje sa nekim novim odlukama, ugovorima i ono što je važno - napravila je jedan važan gest prema navijačima.

Od naredne sezone, naime, čak 14 klubova elitnog ranga sniziće cene ulaznica za gostujuće navijače za 30 evra.

Ovo je i najvažnija vest za pristalice klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i fudbalske fanatike koja je mogla biti saopštena iz vođstva lige. Mada, odluku da umanje cene nisu prihvatili svi klubovi Primere - ukupno ih je 14.

Viljareal, Real, Barselona, Hetafe nisu među njima.

Klubovi koji su prihvatili ovakvu pogodnost za gostujuće navijače na svojim stadionima su Kadiz, Almerija, Sevilla, Betis, Valensija, Atletiko Madrid, Đirona, Majorka, Selta, Real Sosijedad, Atletik Bilbao, Granada, Las Palmas i Alaves.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.