Klose se vratio u Bajern!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klose se vratio u Bajern!

Ne da daje golove, to vreme je prošlo, već da uči klince iz omladisnkog pogona kako se to radi...

Najbolji strelac u istoriji Svetskih prvenstava će peći trenerski zanat u Bajernu.

Povereno mu je da vodi U17 selekciju od naredne sezone.

"Zaista se radujem što poslu u Bajernovoj akademiji i daću sve od sebe da opravdam poverenje koje mi je ukazano i da vodim računa o razvoju mladih igrača." izjavio je Miroslav Klose.

Popularni "Miro" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tokom svoje igračke karijere četiri sezone proveo u Bajernu, odigrao je 149 utakmica u svim takmičenjima, postigao 53 gola i osvojio šest trofeja (dve titule prvaka Nemačke, dva Kupa Nemačke, jedan Superkup i jedan Ligakup).

He's back! ⚽

Miroslav Klose will return to #FCBayern as head coach of the U17s from next season! #MiaSanMia @FCBjuniorteam pic.twitter.com/cl9nuYpePR

— FC Bayern English (@FCBayernEN) May 11, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.