Klose: Teško je raditi s Van Galom, on ponekad traži nemoguće

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klose: Teško je raditi s Van Galom, on ponekad traži nemoguće

Fudbaler Lacija Miroslav Klose rekao je da mu je bilo „vrlo teško" da radi s Lujom van Galom kada je Holanđanin bio trener Bajerna iz Minhena.

Klose je odigrao 60 utakmica i postigao 12 golova za Bajern kada je Van Gal bio trener nemačkog kluba, od 2009. do 2011. godine.

„To je bilo teško vreme, posebno je bilo teško raditi s Van Galom. Nisam se osećao slobodno. Bilo mi je teško da ispunim njegova očekivanja", rekao je Klose, preneli su nemački mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

„Tražio je od mene da radim neke stvari koje nisam mogao da vidim - davao sam sve od sebe, ali ponekad to nije bilo dovoljno", dodao je Klose, koji je sa 71 postignutim golom najbolji strelac u istoriji reprezentacije Nemačke.

Van Gal je posle Svetskog prvenstva u Brazilu preuzeo Mančester junajted i nije ostvario pobedu u prva dva kola u Premijer ligi, protiv Svonsija i Sanderlenda.

Takođe, Junajted je u prvom kolu Liga kupa izgubio od trećeligaša MK Donsa sa 0:4.

Kloze je ovog leta postao najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava sa 16 golova, a posle Mundijala u Brazilu je završio reprezentativnu karijeru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.