Klopu nije jasno, zašto Liverpul igra za ovaj trofej?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopu nije jasno, zašto Liverpul igra za ovaj trofej?

Nemački stručnjak će zatražiti dodatno pojašnjenje.

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da će tek da se raspita koliko Komjuniti šild znači tom klubu i na osnovu toga će spremiti ekipu za taj duel.

"Ne znam zašto ljudi igraju ovo takmičenje ako ništa ne znači. Zašto ga jednostavno ne otkažu? Pitaću ljude u klubu kakva je zapravo situacija, šta znači taj trofej za istoriju kluba", rekao je Klop u Edinburgu.

Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će u nedelju igrati protiv Mančester sitija utakmicu Komjuniti šild, odnosno Super kup Engleske.



"Mislim da ne možemo da očekujemo da igramo našu najbolju utakmicu jer sezona još nije počela, a čeka nas naporna godina. Važno je pobeđivati u fudbalu i probaćemo. Ima više načina da se to uradi i probaćemo da nađemo pravi"
, kazao je Klop.

Liverpul je u poslednjoj pripremnoj utakmici za novu sezonu doživeo težak poraz 3:0 od Napolija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Zašto uopšte igramo taj Komjuniti šild?

Izvor: RTS, 29.Jul.2019

. Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da ne razume značaj utakmice Superkupa (Komjuniti šild) i da će posle razgovora sa Upravom doneti odluku o tome kakav tim će suprostaviti Mančester Sitiju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.