Klopov plan za dovođenje sjajnog napadača - prodaja trojice, a među njima i Gruja!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020, 22:25

Klopov plan za dovođenje sjajnog napadača - prodaja trojice, a među njima i Gruja!

Liverpul je napravio strategiju.

Kako pišu večeras mediji u Engleskoj, očekuje se da Liverpul dovede Tima Vernera u svoje redove i da plati koliko traži Lajpcig, a to je 52 miliona funti.

Problem je novac, a njega bi Liverpul mogao da dobije prodajom igrača.

Prvi jeste Đerdan Šaćiri, nadaju se u Liverpulu da bi mogli da dobiju 30 miliona za njega imajući u vidu da nije previše igrao tokom ove sezone, odnosno da nije bio starter.

Još dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su na meniju, a jedan od njih jeste Marko Grujić.

Srpski fudbaler je trenutno na pozajmici u Herti i u Liverpulu planiraju da ga prodaju jer je realnost da nema mesto u prvom timu aktuelnog prvaka Evrope.

Takođe, Hari Vilson je na listi, on je trenutno u Bornmutu i igra sasvim korektno, pa je jasno zašto se Liverpul nada novcu.

Naravno, sve ovo bi bilo dovoljno za Tima Vernera, zar ne?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLOP PROGLASIO RASPRODAJU U LIVERPULU: Redsi zbog Vernera prodaju trojicu! Među njima Grujić, ali i Šaćiri (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Maj.2020, 13:20

Engleski fudbalski gigant Liverpul planira da tokom leta "proda" trojicu fudbalera i na taj način prikupi najmanje polovinu novca za dolazak nemačkog reprezentativca Tima Vernera iz Lajpciga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.