Izvor: Danas, 14.Jun.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Klopka” za Mesija

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će prvi istorijski meč na najvećoj svetskoj smotri fudbala početi tačno na međi između nedelje i ponedeljka po srednjoevropskom vremenu. Rival izabranicima Safeta Sušića biće Argentina, koja na veliki trofej čeka još od 1993. kada je bila najbolja na svom kontinentu. "Zmajevi" su svesni težine zadatka koji ih očekuje na premijeri, a popularni Pape veruje da ima ekipu za velika dela.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Večeras na „Marakani”: Argentina – BiH

Izvor: Politika, 14.Jun.2014

Jedan od favorita na Mundijalu na čelu sa Mesijem priželjkuje pobedu, sa druge strane Safet Sušić selektor Bosne veruje da Bešić može da zaustavi najboljeg igrača na svetu..Bosna i Hercegovina sa sjajnim selektorom Safetom Sušićem, nekadašnjim majstorom jugoslovenskog fudbala i svojom novom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.