Klope, slušaj ovo! Trener Herte ODUŠEVLJEN, Srbin najbolji u poslednje 22 godine!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klope, slušaj ovo! Trener Herte ODUŠEVLJEN, Srbin najbolji u poslednje 22 godine!

Ovakve reči nećete pročitati svakog dana.

Marko Grujić nije dugo u Herti, od početka ove sezone se nalazi u timu Pala Dardaija, a imao je i neugodnu povredu koja ga je odvojila od terena duže od mesec dana.

Ipak, ovo vreme provedeno u Herti je dovelo do toga da Dardai kaže sledeće o Grujiću:

"U Herti sam 22 godine. Ovo nije uvreda ostalima, ali Marko je daleko najbolji vezista Herte u tom periodu", rekao je on.

Fenomenalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reči, nadamo se da ih je Klop čuo.

Dardai je u Herti bio kao fudbaler od 1997. godine, a po završetku karijere je radio sa omladinskim selekcijama, da bi 2015. godine preuzeo prvi tim Herte.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sve evropske lige - "Gazeta" objavila, Grujić u timu kola!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018

"Gazeta delo sport" objavljuje svake nedelje najbolji tim Evrope, ovoga puta je bilo mesta za jednog srpskog fudbalera...Popularna "Gazeta delo sport" ponedeljkom objavljuje najbolji tim Evrope, bira najbolje igrače iz svih evropskih liga i ovoga puta je odabrala formaciju 3-4-3...U toj formaciji našao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.