Klop zna kako će Zvezda igrati, a imao je šta da kaže i o Delijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop zna kako će Zvezda igrati, a imao je šta da kaže i o Delijama (FOTO)

Meč na "Enfildu" na programu u sredu.

Fudbalere Liverpula i Crvene zvezde očekuje duel u Ligi šampiona. U utakmicu na "Enfildu", Redsi ulaze sa tri, a crveno-beli sa jednim bodom, a meč je najavio menadžer domaćina Jirgen Klop.

- Zvezda će se boriti svim snagama, i pokušati da osvoji bodove - rekao je Klop, uz poređenje igara Zvezde u Ligi šampiona i Superligi Srbije.

- Dominiraju u Srbiji, pobeđuju u 80-90 odsto slučajeva, ali je Liga šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto drugo. Odigrali su dobro sa Napolijem (0:0), koji je imao više pokušaja, ali su na kraju dobro prošli. Protiv Pari Sen Žermena (bilo je 6:1)... Ako Nejmar počne da daje golove, niko ne može da se odbrani. Imaju različite tipove napadača. Visoki su, brzi su, a dobri su im i štoperi. Srpski timovi su uvek dobro organizovani, znaju da se brane, a često su i agresivni. Moramo da budemo spremni da se borimo na svakom metru terena - kazao je Klop.

"We need our crowd and that is very important," says Liverpool manager Jurgen Klopp.

"Atmosphere can make the difference and we have to make sure of that again."

LIVE press conference: https://t.co/244Zi9BVPJ pic.twitter.com/t1QyPFUu23

— BBC Sport (@BBCSport) October 23, 2018

Pričao je Nemac i o navijačima Zvezde. Podsetimo, crveno-beli su kažnjeni i nisu smeli da vode navijače na gostovanja u Parizu i Liverpulu.

- Već sam imao iskustva sa praznim stadionima. Podrška navijača u Engleskoj je drugačija. Pratiš igru i navijaš za svoj tim. Nije lepo što neće biti navijača iz Srbije, ali znam i da su oni tu, problema ne bi bilo. Na nas gledaju kao jednu od iskusnijih ekipa u Ligi šampiona, ali smo mi malo neiskusniji u odnosu na neke timove. Moramo da budemo čvrsto na zemlji, ali znamo da će nam u Beogradu biti teško - zaključio je Klop koji neće moći da računa na dvojicu igrača, a o tome više pročitajte OVDE.

Utakmica će biti odigrana u sredu. Početak je zakazan za 21 čas.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.