Klop unovčio napadača, ko još odlazi sa Enfilda?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 11:59

Klop unovčio napadača, ko još odlazi sa "Enfilda"?

"Redsi" će napraviti ozbiljan profit.

Danas se očekuje dobra prodaja Liverpula.

Tim sa "Enfilda" je finalizirao pregovore sa Šefild Junajtedom, Kris Vajlder je insistirao na Rijanu Bruvsteru. Pregovori su trajali dva meseca, danas Ornstajn piše kako će prelazak mladog napadača koštati 23.5 miliona funti, Liverpul će imati i 'buyback' klauzulu u naredne tri godine plus petnaest posto od narednog transfera napadača.

Čini se odličan posao za igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji nije ni zabeležio minut u Premijer ligi.

Tu se ne staje sa prodajama, pomenuli smo Marka Grujića. Za Srbina se interesuju Sautempton i Vest Hem, "sveci" su bliži, ali novo ime jeste Borusija Menhengladbah. Nemci učestvuju u Ligi šampiona, igraće protiv Real Madrida, Šahtjora i Intera u grupi B - u Grujine kvalitete su uvereni pošto je bivši igrač Crvene zvezde proveo dve sezone na pozajmici u Herti.

Na prodaju je i Šaćiri.

Švajcarac nije bio juče u sastavu protiv Arsenala zato što se sprema prodaja. Navodno ima zainteresovanih klubova iz Italije, za sada neimenovanih - pominje se suma od 20 miliona funti za njegovu prodaju. Barnli je ponudio 16 miliona funti za tragičara Vilsona koji je sinoć promašio svoj penal, ali su "redsi" odbili. Navodno traže 15 miliona plus pet kroz bonuse, tako da i ovde ostaje moguća saradnja.

Deluje da će Divok Origi ipak ostati, talija Livepula je preskup za zainteresovane klubove.

Podsetimo klub su već napustili Lovren, Hoever i Ejeria.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.