Klop uključio fen zbog Šaćirija!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop "uključio fen" zbog Šaćirija!

Nemac nije mogao da sačeka da dođe do svlačionice...

Tokom meča, bilo je jasno da je Klop nezadovoljan.

Nekoliko puta je ustajao, mahao besno ka Šaćiriju, koji izgleda nije ispunio zamisli svog trenera.

Švajcarac je delovao mnogo lošije nego u meču protiv Sautemptona, u jednoj situaciji, Nemac je pobesneo kada je Šaćiri pao i probao da iznudi penal, umesto da ustane i da nastavi igru.

Ali, na samom kraju, prava eksplozija Nemca, poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napad, Klop je želeo da Šaćiri uposli Salaha, ali je umesto toga bivši igrač Stouka prepustio izvođenje slobodnjaka Hendersonu koji je centrirao i od toga nije bilo ništa.



"Šta se desilo? Trebalo je da Šaćiri prebaci loptu na drugu stranu, da ostavi Salaha jedan na jedan, kada Mo ima loptu u tim situacijama imamo veću šansu nego kada bacimo loptu u kazneni prostor. Eto, zbog toga sam bio ljut"
, otkrio je Klop nakon što je Liverpul eliminisan posle preokreta od Čelsija u Liga kupu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.