Klop u problemu, Real bacio oko na defanzivca Liverpula!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop u problemu, Real bacio oko na defanzivca Liverpula!

Izrastao je u jednog od najboljih na svetu, da li je njegova naredna stanica španska prestonica?

Kako prenosi španski list "Defensa Central", Real Madrid je zainteresovan za levog beka Liverpula Endija Robertsona.

Škotski fudbaler je za samo dva godine izrastao u jednog od najboljih bekova na svetu, u Liverpul je stigao iz Hal sitija, navijači su smatrali da nije adekvatno pojačanje i da se ne uklapa u ambicije kluba, ali ih je neumorni Robertson brzo razuverio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Za tili čas je postao nezamenjiv uz levu aut liniju u odbrani, zbog neiscrpne energije postao je prava noćna mora za sva krila u Premijer ligi, a zbog svoje brzine je postao prava pretnja i u napadu.

Zbog svega navedenog, u Realu navodno veruju da bi Škot bio idealna zamena za Marsela, koji ulazi u pozne igračke godine.

Zidan navodno smatra da bi bio idealna zamena za Brazilca, a pomenuti list prenosi da uprava već ozbiljno razmišlja o sastavljanju ponude za njegove usluge.

Odlazak Robertsona bi bez sumnje bio veliki udarac za četu Jirgena Klopa, kako je hitronogi bek ušao u srca navijača Liverpula, a izlišno je govoriti o njegovoj važnosti za prepoznatljivu igru "Redsa".

Videćemo kako će se ova sitaucija razvijati, jasno je da Real neće u narednom prelaznom roku pokušavati da preseli Robertsona u svoje redove, posebno jer je letos za 50 miliona evra iz Liona doveo francuskog fudbalera Ferlana Mendija, ali bi situacija mogla da se promeni narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.