Klop u nokdaunu, Čelsi mu zadao još jedan jak udarac!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 08:54

Klop u nokdaunu, Čelsi mu zadao još jedan jak udarac!

"Plavci" jednim potezom napravili velike probleme Liverpulu.

Pisali smo juče, kao i veliki broj svetskih medija, Timo Verner je na pragu Čelsija.

"Plavci" su rešeni da plate klauzulu od 60 miliona evra, koja je na snazi do 15. juna, za sada su jedini tim koji je spreman da izdvoji pomenuti novac za njegove usluge i tako veže ruke upravi RB Lajpciga.

Sam fudbaler je spreman da potpiše petogodišnji ugovor težak 50 miliona evra (10 po sezoni), Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio njegova prva želja, ali "Redsi" nisu spremni da plate pomenuti novac i malo je verovatno da će svoj stav promeniti u narednih 10 dana.

Tako će Lajpcig po završetku sezone ostati bez svog najboljeg pojedinca, Verner je na 30 nastupa ove sezone postigao čak 31 pogodak, zaista impresivan učinak.

Ali, izgleda da su "Bikovi" već pronašli zamenu za nemačkog reprezentativca, u pitanju je ofanzivac Verdera iz Bremena Milot Rašica.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je skrenuo pažnju brojnih klubova svojim igrama u dresu tima sa "Vezera" ove sezone, postigao je sedam golova u Bundesligi i upisao još pet asistencija, završio je u tefteru Jirgena Klopa, koji veruje da bi mogao odlično da se uklopi u njegov sistem na "Enfildu".

Ipak, izgleda da bi potez Čelsija da Vernera preseli u svoje redove mogao da im zada još jedan udarac, prva želja "Redsa" se tako seli na "Stamford Bridž", a alternativa ga menja u Lajpcigu.

Verder će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak, a procena je da bi "Bikovi" mogli da angažuju Rašicu za 20ak miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma zainteresovana za argentinskog beka

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020

Roma bi mogla da dovede fudbalera River Plate...Roma je zainteresovana da u svojim redovima vidi Gonzala Montiela...Radi se o beku koji nastupa za River Platu, ugovor mu ističe sledeće godine u junu i ima otpusnu klauzulu od 15 miliona evra....."On je spreman za veliki korak u Evropi", rekao je Marselo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.