Klop stigao po Orla, nije Sergej!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop stigao po "Orla", nije Sergej!

Liverpul ima ideju, mnogo će ih koštati, ali ovo bi mogao da bude konačni korak ka tituli?

Jirgen Klop traži napadača.

Naime, nema klasičnog centarfora, Staridž je često povređen, Dom Solanke je otišao u Bornamaut, na Origija Klop ne računa, čak se pominje pozajmica Totenhemu umesto povređenog Kejna.

Ali, Nemac je naciljao pojačanje, i to među "Orlovima". L'Akile igraju protiv Napolija, na tribinama će biti skauti Redsa, a meta je iskusni Ćiro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Imobile. On je klasičan napadač, bio bi odlična alternativa za Firmina, a pretpostavlja se da, iako je potpisao novi ugovor, s obzirom na godine, Lotito bi prihvatio neku dobru ponudu.

Uz to, ima odlične odnose sa Englezima, Leiva i Luis Alberto su se isplatili Lacijalima, mogao bi da dobije još nekog igrača iz drugog plana u Redsima.

Mada, ponuda bi morala da bude veća od 50 miliona evra, Lacio se bori za Ligu šampiona neće se tek tako odreći najboljeg strelca.

Imobile je terorisao odbrane u Seriji A godinama, ali van Apenina se u Dortmundu, odnosno Sevilji nije proslavio. Dete je Juventusa, nikada nije dobio pravu šansu, u Torinu, kao i Laciju je bio najbolji strelac lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.