Klop sprema osvetu: Mančester Junajted? Kul! Baš sam njih hteo

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop sprema osvetu: Mančester Junajted? Kul! Baš sam njih hteo

Trener Liverpula oduševljen što će u osmini finala Lige Evrope igrati protiv najvećeg rivala

Prvi put u istoriji, Mančester Junajted i Liverpul će odmeriti snage u evrokupovima. Žreb je spojio dva najveća engleska kluba u osmini finala Lige Evrope. Ne treba trošiti reči da je okršaj engleskih titana zasenio sve ostale parove na žrebu.

Engleska sa nestrpljenjem očekuje dvomeč posrnulih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << giganata koji će sedam dana biti u centru pažnje s obzirom da u Premijer ligi ne igraju bitnu ulogu. S obzirom na poziciju na tabeli, poslednji međusobni duel, ali i kvalitet tima, Mančester Junajted kao blagi favorit ulazi u duele sa najvećim rivalom.

Međutim, Liverpulov strateg Jirgen Klop otkriva da je baš ovaj scenario želeo uoči žreba.

„Izvukli smo Mančester Junajted? Kul! Ovo je sjajno. Zalsužili smo te utakmice. Neće biti lako, ali možete da pitate moje saradnike šta sam želeo. Kada su me oni pitali koga hoću da izvučem na žrebu, rekao sam: Mančester Junajted! Igrali smo protiv njih nedavno i izgubili 0:1. Ali odigrali smo dobar meč. Sada nam je sudbina pružila šansu da se revanširamo. Pokušaćemo. Uostalom, u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika“, bila je prva reakcija Klopa na žreb za Ligu Evrope.

Prvi meč se igra na Enfildu 10. marta od 21.05 časova, dok je revanš na Old Trafordu zakazan za 17. mart u 19.00 časova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LE - Istorija je na strani Mančester junajteda

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 00:59

Danas je žreb za Ligu Evrope spojio dve najveće ekipe iz Engleske, Liverpul i Mančester junajted...Liverpul i Mančester junajted će igrati u osmini finala Lige Evrope, što je naišlo uglavnom na oduševljenje ljubitelja fudbala u Engleskoj, ali i u Evropi pošto nas očekuju novi dueli dva najveća...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.