Klop se zaneo u proslavi i izgubio burmu VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 12:51

Klop se zaneo u proslavi i izgubio burmu VIDEO

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop nakratko je izgubio burmu tokom proslave pobede svog tima protiv Njukasla u Premijer ligi.

Liverpul je sinoć na Enfildu savladao Njukasl sa 4:2 i tako ostao na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa tri boda više od Aston Vile, a pet od Mančester sitija.

Klop je posle pobede čestitao svojim igračima i krenuo ka navijačima aplaudirajući kada je shvatio da je izgubio burmu.

Počeo je da traži prsten po terenu, zamolio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i redara da mu pomogne, a burmu je na kraju uočio kamerman televizije Skaj sport.

"Bio je to veliki šok, ali vratio se", rekao je Klop.

"Do sada sam ga izgubio samo jednom u životu i tada mi je bio potreban profesionalni ronilac jer je bio u moru", dodao je trener Liverpula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.