Klop sada PRODAJE defanzivca?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop sada PRODAJE defanzivca?

Liverpul ima velikih problema u zadnjoj liniji, umesto da pojača konkurenciju Klop bi da je smanji.

"Škripi" u odbrani Liverpula itekako na startu nove sezone, ali Klop izgleda da ne haje.

Iako se mora priznati da mu nedostaju Matip i Sako koji su povređeni, nema sumnje da "Redsi" moraju da urade nešto po pitanju zadnje linije.

Navijači traže levog beka, Nemac je možda i našao rešenje, a sada je "Skaj Sports" preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je na izlaznim vratima "Enfilda" jedan odbranbeni fudbaler.

U pitanju je Tijago Ilori, koji se nije preterano naigrao u Liverpulu od kako je 2013. godine stigao iz lisabonskog Sportinga.

Od dolaska je upisao svega tri nastupa za prvi tim, a u tri navrata je bio na pozajmicama. Najpre u Granadi, potom i u Bordou, dok je minule sezone igrao za Aston Vilu.

Mladi Portugalac je bio deo selekcije svoje zemlje na Olimpijskim igrama u Riju, te je zbog toga propustio čitave pripreme sa timom sa "Enfilda", a sada je i na pragu odlaska iz kluba.

On će karijeru nastaviti u grčkom Olimpijakosu, koji će za njegove usluge na račun kluba iz Premijer lige uplatiti 5 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.