Klop razočaran zbog nove povrede

Izvor: B92, 13.Dec.2022, 00:33

Klop razočaran zbog nove povrede

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je razočaran zbog nove povrede fudbalera Luisa Dijasa.

Dijas se povredio prošle nedelje na treningu na pripremama ekipe u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"To je svakako veliko razočaranje za sve nas, kao i za njega. To se dogodilo bez razloga na treningu. Prvo nije bilo ništa, a onda je nešto osetio. Narednog dana nije mnogo osećao povredu, ali želeli smo da budemo oprezni i rekli smo da treba pogledati. Onda smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobili vesti i to je bio pravi šamar. Ali, tako je sada", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Dijas je bio odsutan otkako je 9. oktobra povredio koleno u porazu od Arsenala (2:3), ali se pripremao za povratak na teren.

Pre nego što se povredio u oktobru, kolumbijski fudbaler odigrao je 12 utakmica, postigao je četiri gola i imao tri asistencije.

Liverpul je bez njega pobedio u osam od 10 utakmica.

Klop sada od iskusnih napadača ima na raspolaganju Mohameda Salaha, Darvina Nunjesa i Roberta Firmina, dok je Diogo Žota povredio list.

Po završetku Svetskog prvenstva u Kataru nastaviće se takmičenja u fudbalskim prvenstvima, a Liverpul će 22. decembra igrati kao gost protiv Mančester sitija u Liga kupu. Na 'Boksing dej', 26. decembra, Liverpul će igrati u Birmingemu protiv Aston Vile u Premijer ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.