Klop rastužio navijače Liverpula

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop rastužio navijače Liverpula

Menadžer Liverpula Jirgen Klop demantovao je da će dovesti brazilskog napadača u zimskom prelaznom roku.

Iako su engleski mediji prethodnih dana pisali da je Patov transfer u Liverpul praktično gotova stvar, Jirgen Klop je rekao da neće kupiti Brazilca.

''Moj savet za medije je da ne prate više šta se dešava u vezi sa Patom'', kratko je poručio Klop stavaljajući tako tačku na ovu priču.

Navijači Liverpula nadali su se da bi Brazilac mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ''Enfildu'' da pokaže svoj talenat zbog kojeg je važio za jednog od najboljih mladih napadača na svetu.

Pato je zbog problema sa povredama poslednje tri godine proveo u domovini, a svoju pravu formu potvrdio je prošle sezone u Sao Paolu.

Za njega su interesovanje pokazali i Barselona i Totenhem, a Patova želja je da se dokaže u Evropi zbog čega je i odbio unosnu ponudu iz Kine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.