Klop prekinuo pregovore oko prve mete, ali dobar glas se daleko čuje, Srbin na putu za Melvud?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 09:56

Klop prekinuo pregovore oko prve mete, ali dobar glas se daleko čuje, Srbin na putu za "Melvud"?

Izgleda da Liverpul neće kupovati, ništa od napadača, ali su to dobre vesti za srpskog fudbalera!

U Liverpulu slede promene, ali jasno da će golmani najmanje 'propatiti'. Alison je neupitan između stativa, Adrian ima ugovor na još godinu dana, pokazalo se da Španac može da pruži dobre partije. Misterija ostaje oko Karijusa koji se vratio iz Bešiktaša, ali "Enfild" će mu biti tek usputna stanica pošto Nemca čeka nova pozajmica ili konačni transfer.

Nagoveštavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da bi "Redsi" mogli novac da ulože u pronalaženje pravog partnera za Van Dajka. Pominjao se Kulibali iz Napolija, teški su pregovori sa De Laurentisom. . Dosta se očekuje od Džo Gomeza da napravi taj sledeći korak, njegov napredak bi mogao i da 'spasi' Klopa skupih transfer pozadi ukoliko mladi štoper nastavi sa odličnim partijama. Tu su naravno kao zamene Matip i Lovren, Hrvat bi mogao da napusti "Enfild" u slučaju dobre ponude.

U vezi se pominju pregovori oko Haverca i Husema Aouara. Lion nije uspeo da se domogne Lige šampiona drugu sezonu zaredom, jasno da će nezadovoljni klub Lige 1 morati da prodaje. Francuski vezni igrač je jedan od 'zlatnih koka', pored "redsa" njega pomno prate Real Madrid i Juventus sa tim da je "stara dama" u prednosti. Haverc iz kola u kolo povećava svoju cenu, pitanje je li bi imao standardnu minutažu dobio na "Enfildu". Dolazak ofanzivca možemo očekivati ako se desi neki 'neverovatna' prodaja napred, već neko vreme se priča o Maneu i interesovanju Real Madrida.

Tu je i Marko Grujić koji bi po svom povratku mogao da dobije ozbiljniju ulogu posle odličnih partija u Herti. Naime, u ovom trenutku u klubu razmišljaju o Srbinu koji igra fantastično posle prekida, mnogi navijači veruju da bi trebalo da zauzme mesto Lalane u rosteru, ali i da je bolji od Milnera. Oven Hargrivs, bivši igrač Junajteda, sada komentator kaže da je Grujić neverovatno napredovao, da je fizički impresivan, da je konkurencija strašna, no da bi svakako bio o velike koristi Klopu.

Poslednje informacije oko Timo Vernera jeste da su pregovori prekinuti, Lajpcig insistira na klauzuli od 50 miliona funti, Liverpul u 'doba korone' nije spreman na toliki izdatak. "Redsi" nude 20 miliona funti manje. Sam igrač je par puta stavio do znanja da poštuje Klopa, ali uz jak ugovor Nemci su ti koji se pitaju.

Transfer koji je za sada izvestan jeste onaj Džošue Kinga iz Bornmuta. Norvežanin igra fudbal po Klopovom receptu. Za "Trešnjicu" postoji i interesovanje Junajteda, napadač će biti jedan od interesantnijih meta.

Oni koji bi mogli da odu su Lalana, Šaćiri, Lovren, mnogo više se očekuje od Nabija Keite u narednoj sezoni, u ovoj je odigrao tek trećinu utakmica. Deluje da neće biti nekih velikih kupovina bez skupih prodaja, pandemija će ostaviti traga i na najjače timove Evrope.

I dalje se pominje, kako rekosmo, transfer Manea, ali to je nemoguća misija s obzirom na probleme koje svi klubovi imaju sa novcem, Liverpul bi pustio Senegalca za 150 miliona, to niko neće platiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.