Klop poslao Grujića u Hertu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop poslao Grujića u Hertu

Bivši Zvezdin fudbaler pre odlaska na jednogodišnju pozajmicu produžio je ugovor s Liverpulom s juna 2019. na jun 2023.

U prvom kolu nemačkog prvenstva, koje počinje u petak utakmicom prvaka Bajerna i Hofenhajma, Herta će u subotu dočekati Nirnberg, ali već sutra ima obavezu u prvoj rundi nacionalnog kupa. Igraće kao gost Ajntrahta iz Braunšvajga, koji je prošle sezone ispao iz druge lige u treću.

Finale kupa se tradicionalno održava na njenom Olimpijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stadionu krajem maja, ali Herta, koja nema trofej u tom takmičenju, nije bila ni finalista još od 1979. Čak je u potonjim godinama jednom i njen drugi tim kao takmac iz nižih liga dogurao do finala (1993).

Hoće li berlinski tim najzad da zablista bar u Kupu Nemačke zavisiće i od njenog najnovijeg pojačanja. Nemački trener na klupi Liverpula Jirgen Klop odlučio je da vezistu Marka Grujića (22) još jednom pošalje na pozajmicu, a u trouglu između njega, Grujićevog menadžera i samog igrača izbor je pao na Hertu čija je želja bio.

"Kann es kaum erwarten, loszulegen" - unser Neuzugang Marko Grujic im ersten Interview: https://t.co/XRnJgEKUfA #hahohe pic.twitter.com/FzVeTnap7g— Hertha BSC (HerthaBSC) August 19, 2018

Pominjalo se ovog leta da će u moskovski CSKA i Torino, a što se tiče bundesligaša figurirao je i Ajntraht iz Frankfurta u kojem su Mijat Gaćinović i Luka Jović.

In Berlin kannst du alles sein! Auch Neuzugang! Herzlich Willkommen bei herthabsc, Marko Grujic! #DieZukunftGehoertBerlin #hahohe pic.twitter.com/QeyV8fvY1B— Michael Preetz (michaelpreetz) August 19, 2018

Najzvučnije pojačanje Herte, koja je prošle sezone bila tek solidna (deseto mesto), jeste austrijski krilni napadač Valentino Lazaro (22), koji je godinu dana bio pozajmljen, a sada je za 6,5 miliona evra i otkupljen od Salcburga, Zvezdinog rivala u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. S Ostrva je stiglo još jedno krilo. To je Holanđanin surinamskog porekla Havairo Dilrosun (22), koji je bio u rezervnom timu Mančester sitija. Tri 22-godišnjaka, dakle, Hertin su zalog za uspešniju godinu.

Und wir freuen uns auf dich, Marko! Herzlich willkommen und viel Erfolg! #hahohe pic.twitter.com/1NueM8mZNT— Hertha BSC (HerthaBSC) August 19, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.